1 oktober 2023

Strakke posters van ruimtevaartuigen

Ik liep vandaag de website Spaceprob.es tegen het lijf en dat was best de moeite waard. De site toont een serie strak vormgegeven posters en stickers van diverse ruimtevaartuigen die in het zonnestelsel onderzoek doen, beginnend bij de Voyagers 1 en 2 uit de jaren zeventig tot hedendaagse sondes, zoals MAVEN en MRO en toekomstige sondes zoals JUNO. Creatieve breinen achter Spaceprobe zijn Ariel Waldman en Lisa Ballard. Hieronder een deel van de posters, die via de site los te koop zijn.

Credit: Ariel Waldman

Credit: Ariel Waldman

Klik je op

Share

Comments

  1. Avatar foto Martin Schoenmaker zegt

    Dat de domeinnaam Spaans is, komt enkel doordat nu de volledige domeinnaam het woord Spaceprobes spelt. Gave website!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: