21 juli 2018

Wie wil er nou geen horloge met ècht maanstof?

Moondust DNA

Mocht je zomaar eventjes

Reacties

 1. Moet je blijkbaar wel snel zijn… de fabrikant dreigt op de fles te gaan. Meer hier:

  http://www.luxist.com/2010/01/18/movement-shock-b

  • Aha! En door de verkoop van 1969 Moondust en 1912 Titanic horloges (aantallen zijn geen toeval) hopen ze dat faillissement zeker te voorkomen. Bedankt voor de reactie, ik ga snel nog even zo'n ding kopen. 😉

 2. Wow wat een geld zeg! Misschien als ik later groot bent 😉

 3. Of als je later rijk bent. Of – helemaal mooi – als je later groot èn rijk bent. 🙂

 4. Siezaar zegt:

  Tegenwoordig kan je 1 are maan grond kopen voor maar 40 tot 80 euro met certificaat en al.

  • Ja dan ben je zogenaamd eigenaar van een stukje grond, dat 380.000 km van je verwijderd is. Daar heb je dus nul komma niks aan. Ten eerste omdat de club die deze stukjes verkoopt helemaal niet het recht heeft om die grond te verkopen, de maan is per slot van rekening van niemand, zoals internationaal afgesproken. En ten tweede, wat heb je er aan? Lijkt op de sterren aan de hemel die je kunt kopen, net zulke grote onzin en geldklopperij.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.