21 juli 2018

Goede vooruitzichten op lancering Discovery morgen

De Discovery is er klaar voor

Als het allemaal goed gaat zal morgenmiddag om 12.21 uur Nederlandse tijd Space Shuttle Discovery voor missie STS-131 worden gelanceerd vanaf platform 39A op Cape Canaveral in Florida. De zeven astronauten onder leiding van commandant Alan Poindexter zullen dan richting het internationale ruimtestation ISS vliegen, waar ze zich voegen bij de zes astronauten die reeds aan boord zijn van het station. De Discovery zal voor 12.246 kilogram aan goederen meenemen voor het ISS, bestaande uit wetenschappelijke instrumenten en gereedschappen, voorraden en zelfs een nieuwe astronautenslaapkamer. Zouden ze eindelijk een H

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.