Geef een reactie

  1. Toevallig gisteravond in de SF film Sunshine weer mogen zien hoe dat zou zijn. Ook gezien? Een noodsprong van ene ruimtevaartuig naar andere. 1 overleefde het doordat hij zichzelf met isolatiefolie ingewikkeld had. Het blijft SF, maar wel leuk als het zo realistisch mogelijk getoond wordt.

  2. Ja ik heb die film ook gezien, niet gisteravond, maar jaren terug toen ‘ie in de bioscoop draaide. Samen met Jan B. Ik geloof dat we het beiden een saaie film vonden, onrealistisch ook, vooral op het laatst als die vent verschijnt die al jaren daar bij de zon heeft rondgezweefd. Maar goed, kennelijk kan je met folie een uitstapje maken in de ruimte. 🙂

  3. Na de code van die calculator bekeken te hebben, blijk je dus het beste een volwassen, atletisch figuur te zijn met overgewicht, maar zonder astma, die flauwvallen nog nooit meegemaakt heeft en het risico aangaat dat zijn longen ontploffen door een laatste diepe ademteug te nemen. Voldoe je aan die beschrijving, dan weet je het onvermijdelijke met bijna 2 minuten uit te stellen…