17 juli 2018

Lezing vrijdag: Waarnemen van veranderlijke sterren

variabelstarsWe gaan er van uit dat komende vrijdag de aarde niet zal vergaan en dat alle doemdenkers met schaamte zullen afdruipen. Komende vrijdag zal Eltjo Wubbena bij sterrenkundevereniging Christiaan Huygens in Papendrecht een lezing geven over het waarnemen van veranderlijke sterren, ook wel variabele sterren genoemd. Na een korte inleiding geeft de lezing een overzicht van hoe veranderlijke sterren kunnen worden waargenomen en welke hulpmiddelen je er voor nodig hebt. De eenvoudige waarnemingstechniek zorgt ervoor dat je een schat aan algemene kennis over sterrenkunde onderwerpen opdoet. Het waarnemen van veranderlijke sterren is

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.