17 juli 2018

Terschellingse Boschplaat is eerste Dark Sky park van Nederland

komeet_medium

De Boschplaat op Terschelling is door de

Reacties

 1. Lauwersmar heb ik zelf waargenomen en is een hele mooie locatie.
  Helaas wel steeds meer licht van waterdingen en vooral bij de recreatie schort het aan inzicht.
  En ze breiden uit.

 2. Martin Schoenmaker Martin Schoenmaker zegt:

  Ik en mijn vrouw hadden het er juist over om ons 10-jarig huwelijk in 2016 maar eens op een waddeneiland te vieren. Mijn eerste reactie: “je vindt het niet erg als de telescoop dan mee gaat toch?’. Haar antwoord was slechts de vraag welk eiland we dan het beste konden kiezen. Ik denk dat de keus gemaakt is! 😉

 3. Robert zegt:

  Goed om te weten 🙂

 4. Jan Brandt zegt:

  Hmmm, misschien is dat wel een leuke nieuwe plek voor de “astrovacance” als Philipe in Zuid frankrijk er mee gaat stoppen…..enne….omdat Terschelling ten NOORDEN van Dordrecht ligt, is dat plekkie ook wellicht buiten mijn “beruchte Meteo-jinxed zone” gesitueerd (mijn recente La Palma akkefietje weet U nog??) en gaat het daar wellicht eindelijk eens goedkomen tussen moi en het fenomeen astrovakantie?!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.