27 juli 2021

Gezocht: Europese astronauten m/v

Wie worden de opvolgers van ESA astronaut Hans Schlegel?Astrobloggers opgelet! Met de successen van het ruimtelaboratorium Columbus en het onbemande vrachtschip ATV begint Europa aan een nieuw tijdperk in de bemande ruimtevaart. ESA zoekt daarom nieuw talent om het astronautencorps te versterken voor toekomstige missies naar het ISS, de maan en verder. 😯 Na

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  hmmm, een geslaagde vliegmedische keuring op zak hebben???
  Laat ik die nou ooit eens in een grijs verleden, toen ik nog dacht vlieglessen financieel aan te kunnen/willen, hebben gehaald tijdens het verplichte “dagje uit” op de vliegbasis Soesterberg!!
  Gelukkig was het slechts een (zeer uitgebreide) medische keuring, met als Hormonaal HOOGTEPUNT de tandheelkundige controle door een ongelofelijk charmante (en voor de eventuele Macho’s onder den lezers LEES: “Lekker wijf”) Tandarts-assistente……..Ja…ja.. die waarbij het inderdaad altijd lente is!!
  Deze keuring heeft uw needrig scribent dus met vlag en wimpel doorstaan…….ergo, dit stukkie wordt geschreven door een potentiele Dordtse vertegenwoordiger van “The right stuff”???
  Ach….als ze “daarboven” behoefte hebben aan het Dordtse equivalent van “Howling Mad Murdock” (van de TV serie “The A-team)wellicht wel….want er zat toen geen geestelijke keuring aan vast….ha….ha…!!

 2. Ja, als jij je aanmeld mag je mij als referentie noemen hoor. Ik zal een goed woordje voor je doen. 😀

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: