28 november 2023

Wat is het verschil tussen een komeet en een vallende ster?

Nee, het is geen mop die ik ga vertellen. Ik ga ook niet vertellen wát het verschil is tussen een komeet en een vallende ster. Het mag dan wel komkommertijd zijn, maar dat betekent niet dat ik dit soort basale kennis aan de astrobloglezer ga uitleggen, die heeft dat vast niet nodig (hoop ik). Nee, waar het mij even om gaat is dat ene SkyGuy op z’n weblog middels video’s op zeer ludieke wijze vragen van kinderen beantwoord. En genoemd verschil wordt door hem als volgt uitgelegd:

skyguy

Leuk, nietwaar? Hij beantwoord vaker vragen, zoals ‘Wat is de zonnewende?’ en ‘Hoeveel sterren zijn er?’. Als je ’t allemaal precies wilt weten: ga dan naar deze SkyGuy! Onthoudt ook z’n credo: The sky is NOT the limit. Helemaal mee eens!

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: