4 december 2023

Dit is één van die vreemde lichten

Wazdanouweer?

Wazdanouweer?

Lezer Daan meldde gisteren dat hij vrijdagavond 12 juni rond een uur of 23.45 uur met z’n vriendin zeker dertig van die vreemde lichten zag. Hij was één van de velen die de lichtverschijnselen die de laatste week in Nederland te zien zijn heeft waargenomen. Zoals hij zei had hij er zelfs enkele foto’s van gemaakt. Eén daarvan staat uitvergroot hiernaast. Ook Daan was van mening dat wat hij zag géén Thaise vuurbol of lampion was. Voor de volledigheid had hij in z’n mailtje ook een foto meegestuurd van de zogenaamde Phoenix Lights, een serie van lichtverschijnselen die boven Phoenix (VS) werden waargenomen door massa’s mensen op 13 maart 1997, 6 februari 2007 en 21 april 2008. Bij die laatste datum bleek het uiteindelijk te gaan om heliumbalonnen. Mmmm, je gaat steeds meer denken dat we de afgelopen week te maken hebben met ongeïdentificeerde objecten die rondvliegen.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: