1 juni 2020

Lekker knutselen met Instructables

instructablesIk liep vandaag de website van Instructables tegen het lijf, een DIY (‘do it yourself’) site die laat zien dat je eigenlijk alles zelf kunt maken, met gebruik van eenvoudige, niet al te dure middelen. Behalve de website zijn er ook apps, zowel voor iOS als voor Android. Er zijn diverse categorie

Comments

  1. Hoe maakte ik de camerahouder voor mijn telescoop 😀 (het werkt en mijn nieuwe Canon camera past ook)
    http://www.youtube.com/watch?v=NfvdXvOj8YE

  2. Goh, waar die doppen van scheerschuim en Robijnflessen al niet handig voor zijn. Leuk dat je dit soort video’s maakt, plus een lekker deuntje op de achtergrond. 🙂 Ga je dit ook op de Instructables-website zetten? Ik heb mij trouwens voor mijn lijstje beperk tot de eerste drie pagina’s van het wetenschapskanaal, maar op de 52 volgende pagina’s kwam ik nog veel meer interessante dingen tegen, zoals complete instructies om Dobson-kijkers te bouwen en refractors. Het is echt een fantastische site voor de knutselaars onder ons.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: