23 september 2023

Neal Evans en de Drake vergelijking

Evans_kansel

Als je niet beter zou weten zou je gisteravond, gezeten in de kerkbanken in het Groot Auditarium van de Universiteit van Leiden aan de Rapenburg, gedacht hebben dat er een heuse kerkdienst zou beginnen. Terwijl de ‘kerk’ zich langzaam vulde met mensen speelde de organist enkele stukken, die vast van Bach c.s. zullen zijn geweest. Maar toen om 20.00 uur Ewine van Dishoeck de kansel betrad wist iedereen dat zij geen preek ging houden. Nee, als hoogleraar moleculaire astrofysica had zij het genoegen om Neal Evans aan te kondigen, de Centennial hoogleraar aan de Universiteit van Texas in Austin, die de 2014 versie van de jaarlijkse Oortlezing

Share

Comments

 1. Anoniem zegt

  Wel een interessant vliegtuig in de panoramafoto….

  • Ja beetje langgerekt. Bij zo’n panoramafoto beweeg je de camera van links naar rechts en dan krijg je dat soort effecten met bewegende objecten. 🙂

   • Avatar foto gert1904 zegt

    Google Streetview heeft hetzelfde “probleem”. Op één beeld van Streetview zie je mij op de fiets twéé keer, op de rug gezien, in beeld. 😄

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: