19 mei 2024

Nog één maand tot de Astroblogs Meet & Greet

AstrolblogsMG_banner

Precies over

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  Nou, je maakt ons nieuwsgierig met die Mystery Guest!
  Complimenten voor het binnenhalen van een grote vis. 🙂

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Jan Brandt zegt

  Ik weet het al!!
  En nu DE vraag die de menschheid al eeuwen bezig heeft gehouden…Zou ik “omkoopbaar” zijn en zo ja.. hoe…hihi??

 3. Mystery Guest? Ik hoop G.S, maar ik heb het sterke vermoeden dat het eerder D.F is 😛
  Eh..mijn boterkoek is erg lekker (te lekker) volgens mijn mannen Smiley

 4. Jan Brandt zegt

  Wel ja joh, Gert… waarom ook niet direkt “het zware hormonale geschut” uit de kast gehaald?? Zucht…wat voor “mannen” geldt, geldt al helemaal voor “Jannen” want voor Monique ga ik natuurlijk altijd, graag en meteen op de knieën…en al helemaal als ze “gewapend is” met boterkoek…..oepsie!!….maarre…..wat het ontfutselen van die mystery guest betreft moet je toch nog een stappie verder gaan..hihi!!

  • Enceladus zegt

   Wat dacht je van een nieuwe sterrenkijker beloven? Kan ik je daarmee verleiden? 😉

   groet,
   Gert (Enceladus)

  • Jan, de mystery guest mag gewoon een verrassing blijven, is toch veel leuker? Ik ga je daarom niet verleiden met mijn te lekkere boterkoek. Daar mag je zoveel van eten als je wilt. En je kunt een vriendelijke hug met een kusje op je wang krijgen (psst, Gertmans ook)
   Smiley

 5. Jan Brandt zegt

  Ha ha….leuk geprobeerd, Gert….ware het niet dat ik…in het grootste geniep..hihi….alweer zo’n dikke twee maanden bezig ben met het bouwen van een zoveelste optische nieuwe aanwinst…( het bijbehorende blogje is al in de ” broed en voorpretfase”!!)
  Oh….enne….mij proberen te verleiden met “iets groots en glimmends vierwielligs wat broem broem doet” gaat ook zeker niet werken omdat “het automobiele hoogst haalbare”…vive La Deuche…. alreeds, in duplo zelfs, in mijn garage staat!! Ja..ja….mijn waarde collega….over uitdagingen gesproken!!!

Speak Your Mind

*