11 december 2023

Sterrenkijken vanaf de stoep tijdens Sail Amsterdam

Sail 2015 (credit foto: Jesper2CV)

Sail 2015 (credit foto: Jesper2CV)

Sterrenkundigen van de Universiteit van Amsterdam staan tijdens SAIL Amsterdam 2015 met telescopen langs de waterkant bij het EYE filmmuseum om met bezoekers naar de sterren te kijken. Hiermee krijgen bezoekers een unieke blik op de sterrenhemel en de zeevaart die al eeuwen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Bezoekers van het SAIL Amsterdam evenement kunnen van woensdag

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Wat een ontzettend leuk intiatief van “onze zeer gewaardeerde professionele collega’s”!! Hmmm, een Pro-Am waarneem-avond/weekend ergens op een donkere plek…ASTRON/Drente(???)…in Nederland….zou dat wellicht een idee’tje zijn???

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d