20 april 2024

OK Go tart de zwaartekracht in nieuwe videoclip van ‘Upside Down & Inside Out’

okgo

Het draait al de hele week om de zwaartekracht en dan in het bijzonder over zwaartekrachtsgolven, dus hoppa een leuke en intrigerende videoclip over zwaartekracht kan geen kwaad. Het gaat om de band OK Go, die onlangs met een videoclip is gekomen van hun nummer Upside Down & Inside Out. De clip – je ziet ‘m hieronder – is fabuleus en echt, dat wil zeggen dat alles wat je ziet aan beweging zo is gefilmd, zonder touwen of blue-screens. Onder de video wordt uitgelegd hoe ze deze clip zo hebben kunnen filmen.

De vier leden van de band plus twee stewardessen hebben alles gefilmd in een Russisch Ilyushin-76 vliegtuig van de S7 vliegtuigmaatschappij. Dat vliegtuig kan zogeheten ballistische vluchten uitvoeren, waarbij het in een hoek van 45

Share

Speak Your Mind

*