16 juli 2018

Jupiter én Uranus bijna in oppositie: ga ze bekijken!

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

 1. Astrid van der Werf zegt:

  Ik dacht dat die heldere ster in de avond Venus was.

  Kun je mij zeggen waar ik Saturnus kan vinden, deze planeet

  hoort bij mijn sterrenbeeld Steenbok en is deze op ons halfrond

  te vinden, zo ja waar?

  Groeten va Astrid.

 2. Roy Jeuring zegt:

  is uranus savonds te zien die dinsdag?

  ik hoop het wel, want heb uranus nog nooit gezien.

  roy

 3. Mars en Saturnus gaan korte tijd na de zon onder, dus voorlopig niet zichtbaar. In oktober komt Saturnus weer tevoorschijn in de ochtendschemering aan de oostelijke hemel. Oh en wat je vraag over Uranus betreft: yep, die is dinsdag te zien. En zondag, maandag, woensdag en daarna ook nog wel hoor. 🙂 Zie hier voor meer info over de zichtbaarheid van Uranus: http://hemel.waarnemen.com/index.html#uranus

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.