20 juli 2018

Andromeda strain

Adromedanevel door 300 mm telelens

Een dubbelzinnige titel voor een dubbelzinnig artikel met twee dubbelzinnige plaatjes na een dubbelzinnig weekje. Zo….die zin

Reacties

  1. "Andromeda Stress", mmmmm. leuke titel voor een Nederlandse science fictionfilm. 🙂 Wat die foto op de voorpagina betreft: kies een "uitgelichte afbeelding" en die komt er dan als thumbnail op te staan. Zeg, die lagertjes die je zocht, daar zou je toch nog voor langs komen? Ik heb hier een hele doos liggen van dat spul.

  2. Jan Brandt zegt:

    Hiero…spuitelf….komt ie nu mee…."een hele doos met lagertjes nog wel". Te laat, maat….het "benzineslikkende kreng" zit er al weer in…Maarre….Ik zal jouw lichaamslengte eens effe wat "lager" maken……trek gewoon je kop van je romp..ha..ha..!! Weltrusten!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.