15 juli 2018

Ruimteschroot van 1 meter doorsnede belandt in Namibië

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Wat nog het vreemdst is is dat hij groeit (http://www.space.com/14028-namibia-space-ball-orbital-debris.html), ik bedoel, voor een metalen bol… 😉

    • Ja, da's inderdaad wel raar. De ene bron die een diameter van 1,1 meter noemt, de andere van 35 cm. Wat is 't nou? Wie het weet mag het zeggen. 🙂 Eh… ik heb nog even die Franse AFP-bron bekeken en daar wordt gesproken over een omtrek van 1,1 meter en een diameter van 35 cm. Aha, probleem opgelost.

  2. Diameter 110 cm , inhoud 39 liter , vreemde combinatie?.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.