16 juli 2018

Oerartikelen van de natuur- en sterrenkunde – deel II

Higgs
Hierbij weer een zwikkie ‘oerartikelen’ uit de natuur- en sterrenkunde, artikelen die aan de basis hebben gestaan van vele theorie

Reacties

  1. De link in Wikipedia voor het B2FH artikel werkt als je ter verificatie het juiste plaatje kiest:
    http://rmp.aps.org/pdf/RMP/v29/i4/p547_1

  2. Ik heb die link vanochtend menig keer geopend, maar krijg telkens ‘Access Denied Due to Abuse’ te zien en geen verificatieplaatje.

  3. Vreemd, bij mij werkte het wel. Misschien werkt het wel als je de pagina bezoekt via een proxy-server zodat je met een ander ip-adres binnenkomt?

    • Ja, dat maakte inderdaad verschil uit. Toen ik met m’n mobiel (via 3G, niet WIFI) naar die site ging kreeg ik het verificatiescherm. Kennelijk is mijn IP-adres op de één of andere manier voor de site van Reviews of Modern Physics niet betrouwbaar. Geen idee waarom. Maar nu ik weet dat de link wel werkt zal ik dit artikel ook in de lijst opnemen. Rudy, bedankt!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.