23 juni 2018

Compilaties van Venus, Aarde, Maan, Mars, Titan én de Zon

vlaktes

Ik kwam deze prachtige compilatie tegen van foto’s van vlaktes op Venus, de Aarde, onze eigen maan, Mars en op Titan, de grootste maan van Saturnus. Allemaal echte foto’s, geen nepperds – dubbelklikken a.u.b. voor de grote versie. Een beetje in dezelfde manier is onderstaande compilatie, van foto’s in verschillende golflengten van de zon, gemaakt met

Reacties

  1. Prachtige plaatjes. Die van VAMMT circuleert al een tijdje, maar het blijft geweldig om te zien. Bijna niet te geloven dat onze man made machines zich bevinden/bevonden op zulke verre oorden. En wat ziet onze ster er toch mooi uit in al haar verschillende golflengtes, never boring. Het is machtig om dit tijdperk mee te mogen maken.

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.