10 juli 2020

Ruimtereis te winnen bij Q-Music

Dit zie je dan op zo'n vlucht. Kicken!Het radiostation Q-Music start vrijdag a.s. een prijsvraag, waarbij luisteraars een ruimtevlucht van 90 minuten kunnen winnen! De winnaar zal de reis pas ergens eind 2009/begin 2010 maken, dus hij/zij moet nog wel eventjes geduld hebben. De reis zal worden georganiseerd door Q-Music samen met het Amerikaanse Space Adventures,

Comments

 1. ruimte luisterlars naar radio race speac q-music
  webprogammasite veetcool

 2. ruimte luisterlars naar radio race speac q-music
  webprogammasite veetcool

 3. jacqueline zegt

  Heeeeeel veel succes hoor! Ik hoop dat je gaat winnen!!!! Wat zeg ik? Jij GAAT winnen!!!!!!!!
  Dat wordt dus verplicht Q-music luisteren.
  Vergeet niet om een radio in de badkamer en toilet te zetten, stel je voor, sta je net onder de douche, en dan gaat de ruimtereis aan je neus voorbij! Oja, en een gettoblaster op je schouder voor als je buiten loopt natuurlijk! 🙂

 4. Ja, zou wel leuk zijn zo’n ruimtereisje. Bedankt voor de support. Astronaut Adrianus meldt zich 😉

 5. jacqueline zegt

  http://www.q-music.nl/asx/q-music.asx

  Q-music live op je radio. Handig????????

 6. Hé, handig inderdaad. Mmmmm, zit ik morgen in een vergadering met zo’n koptelefoon op. 🙂

 7. jacqueline zegt

  OH, IK ZIE NU PAS WAT IK GESCHREVEN HEB: LIVE OP JE….RADIO.
  EH…..DA’S MEESTAL HE! IK BEDOELDE DUS LIVE OP JE LAPTOP O.I.D.
  MAAR DAT HAD JE VAST WEL BEGREPEN!
  IK GA LUISTEREN HOOR! MISSCHIEN HOOR IK JE NOG! HIHIHI
  NIET IN SLAAP VALLEN HE, AANKOMEND ASTRONAUT, ANDERS LOOP JE ALLES MIS!

 8. Jacqueline zegt

  En? Is je naam al genoemd???? Ik kan niet elk uur luisteren dus misschien heb ‘t gemist……

 9. Jacqueline zegt

  Heee, geen feestblog ter ere van astronaut Adrianus???????
  Jammer hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Helaas, ik wordt bij het grondpersoneel ingediend. 😉

 11. Ha ha, wat mij bevalt is deze quote:
  De firma bouwt momenteel twee lanceerplatforms, eentje in de Verenigde Arabische Emiraten en de andere in Singapore. Het prijskaartje voor één zo’n vlucht, waarbij een ruimtevoertuig eerst op een vliegtuig meelift en ergens hoog in de lucht wordt losgelaten, kost ruim € 66.000

  Ik denk ik ga genieten van de verhalen met de mensen die 66.000 eurootjes hebben,…!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: