13 juli 2020

Rechtzaak tegen CERN aangespannen om LHC

Sancho en Wagner hebben een rechtzaak aangespannen tegen CERNEven een bericht uit de categorie smeui

Comments

 1. Lucien HOSTIE zegt

  Ik weet het: “Het kan niet”. Maar wat als het toch kan? Dan zullen nwe er ons geen zorgen erover moeten maken.

 2. vermoedelijk wordt de Aarde vaker geraakt door mini-zwarte gaten, dus àls de LHC in staat is mini-zwarte gaten te produceren wil dat nog niet zeggen dat het direct fataal is voor de Aarde. Tenminste dat hoop ik. 🙂

 3. Veerle zegt

  Als deze planeet echt gedoemd is, dan denk ik dat dit wel het minst van onze zorgen is. Serieus, er zijn wel grotere en meer dringende bedreigingen dan dit.

  het lijk wel alsof ze elke dag nieuwe manieren vinden waarop we er allemaal aan kunnen gaan, in plaats van manieren te zoeken om de aarde te redden.

  ach ja, ik laat mijn slaap er al lang niet meer voor

 4. Veerle zegt

  Als deze planeet echt gedoemd is, dan denk ik dat dit wel het minst van onze zorgen is. Serieus, er zijn wel grotere en meer dringende bedreigingen dan dit.
  het lijk wel alsof ze elke dag nieuwe manieren vinden waarop we er allemaal aan kunnen gaan, in plaats van manieren te zoeken om de aarde te redden.

  ach ja, ik laat mijn slaap er al lang niet meer voor

  • Veerle (mooie naam trouwens), je hebt groot gelijk. Je kan je er druk om maken, maar veel zal het niet helpen. Dus gewoon lekker genieten van het leven en 's nachts niet wakker liggen van dit soort dingen. 😀

  • Veerle (mooie naam trouwens), je hebt groot gelijk. Je kan je er druk om maken, maar veel zal het niet helpen. Dus gewoon lekker genieten van het leven en 's nachts niet wakker liggen van dit soort dingen. 😀

 5. Ik zeg al een jaar lang dat het heelal kan verdwijnen door de LHC en ik blijf het zeggen.

  De kans daarop is astronomisch klein, geef ik toe, maar een kans van 1:10^20 op een blackout van het universum betekent al dat er GEMIDDELD per direct 10 sterren verdwijnen en in de verloren gegane toekomst ook nog gemiddeld tientallen.

  De mens beschouwt zulke kleine kansen als "geen risico" maar dat is gezien mijn berekening onterecht.

 6. Wat deed Christiaan Huygens eigenlijk om aan de kost te komen?

  Zijn vader was regent in Dordrecht.

 7. Ik zeg al een jaar lang dat het heelal kan verdwijnen door de LHC en ik blijf het zeggen.
  De kans daarop is astronomisch klein, geef ik toe, maar een kans van 1:10^20 op een blackout van het universum betekent al dat er GEMIDDELD per direct 10 sterren verdwijnen en in de verloren gegane toekomst ook nog gemiddeld tientallen.

  De mens beschouwt zulke kleine kansen als "geen risico" maar dat is gezien mijn berekening onterecht.

 8. Wat deed Christiaan Huygens eigenlijk om aan de kost te komen?

  Zijn vader was regent in Dordrecht.

 9. Oh nee, dat waren de broertjes De Witt. Huygens zat in Voorburg op zijn kasteeltje Saturnus te bestuderen…

 10. Oh nee, dat waren de broertjes De Witt. Huygens zat in Voorburg op zijn kasteeltje Saturnus te bestuderen…

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: