6 december 2023

De Virgocluster gelabeld

Ik heb de sterrenstelsels op de foto van de Virgocluster, die Jan onlangs gefotografeerd had, even van een naam voorzien. Wel makkelijk voor de herkenning. Ik heb negen stelsels gevonden. De Virgocluster gelabeld

Share

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  Ha die Arie,

  bedankt voor het intergalactische zoek en snuffelwerk!!
  Oh…..enne….veel plezier bij die lezing van vrijdag….Ik zal aan jullie denken als in berlin an das bier und bratwurst zit……Nou ja, het zal wel “karnenmilch” (Yep, my german sucks and I am proud of it…ha…ha..!!) und “spandau-gemuse” worden als verstokt “blauwe knoper en vegetarier” zijnde!

  Auf wieder sehen

  Jan Feuer

 2. Neem voor mij dat bier en bratwurst dan mee naar huis! 🙂
  Veel plezier daar saampies. Op naar de volgende tien jaar met Elca. 😀

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d