9 juli 2020

Doe mee met Mission Madness

Mission Madness

Mission Madness

De maand maart schijnt in de VS in het basketballen altijd tournooimaand te zijn en de NASA dacht bij zichzelf ‘kom, wat ze in het basketbal kunnen dat kunnen wij ook’. Vandaar dat de NASA vanaf gisteren een bijzonder tournooi is gestart, de Mission Madness, waarbij het gaat om een competitie tussen 64 missies die door de NASA zijn of worden gehouden. De 64 missies zijn onderverdeeld in vier groepen, te weten Nebula, Stellar, Galaxy en Horizon. Neem die groepen niet te letterlijk, want bij de groep Stellar horen bijvoorbeeld missies zoals de Mars Odessey, Clementine en Apollo 13, die niets met sterren te maken hebben. Het zijn maar gewoon leuke namen voor de groepen. Tot de missies behoren h

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.