27 februari 2021

Edwin Mathlener nieuwe directeur Stichting De Koepel

Edwin MathlenerEdwin Mathlener is per 1 december 2009 de nieuwe directeur van Stichting De Koepel in Utrecht, de grootste organisatie in Nederland voor de bevordering van (amateur-)sterrenkunde. Mathlener – op de foto hiernaast te zien tijdens z’n lezing bij Chr. Huygens over de toekomst van het zonneselsel

Comments

 1. Geachte mijnheer Mathlener,

  Sorry voor deze misschien wat late reactie.

  Het bestuur en leden van ver. Orion en uiteraard ondergetekende willen U graag hierbij van harte feliciteren met uw aanstelling als directeur van De Koepel; van harte proficiat en heel veel succes toegewenst!!

  Vriendelijke groet,

  Ineke Mulder

  (ondersteuning secretariaat en p.r)

 2. Edwin Mathlener zegt

  Bij deze hartelijk bedankt!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: