25 mei 2024

Astroblogs en Buddypress

Zoals je ziet is was (zie onderaan) het uiterlijk van de Astroblogs behoorlijk veranderd. Ik moet er nog een en ander aan sleutelen, dus wat je nou ziet is niet definitief. Reden van de verandering is niet alleen dat het goed is om af en toe eens alles om te gooien, maar ook omdat ik Buddypress heb gelanceerd. Da’s een uitgebreidde plugin van Wordpres, die het mogelijk maakt om de lezers veel meer te betrekken bij de website. Ik zal binnenkort uitgebreid alle mogelijkheden uit de doeken doen, maar als geregistreerd gebruiker kan je middels de balk bovenaan al dingen gaan verkennen. Uiteraard hou ik mij aanbevolen voor suggesties, opmerkingen, etc.. Geef dan even een belletje reactie. [Naschrift]: de introductie van Buddypress gaf nog te veel problemen, dus ik heb ’t even uitgesteld. Betekent wel dat ik m’n oorspronkelijke thema (K2) weer stap voor stap moet herstellen, zucht… Wordt vervolgd.

Share

Speak Your Mind

*