20 oktober 2019

De belangrijkste Theorieën van Alles op een rijtje

Comments

  1. Marco Barbieri zegt

    Hoe kunnen snaren trillen? Een snaar bestaat immers niet, zoals een veer< uit deeltjes waartussen krachten aanweziog zijn. Het formalisme van uitwisseling van krachtmediatoren kan duidelijk niet toegepast worden op een snaar. Dan zou er van ieder deel van de snaar een krachtoverdrachtdeeltje naar een ander deel van de snaar gestuurd en ontvangen moeten worden, hetgeen duidelijk onzin is.Dus, wat doet de snaar trillen, en wat is de stof waaruit een snaar bestaat?

  2. Marco, je hebt de vraag twee keer gesteld (in iets andere bewoordingen), dus ik heb de eerste verwijderd. Wat die snaren betreft: ik ben geen snaaroloog – ahum – maar als ik het wel heb dan bestaan snaren (áls ze bestaan, hetgeen nog helemaal niet zeker is) niet uit iets wat nog kleiner is. Snaren zijn de fundamenten van het bestaan. Maar hoe ze trillen dat weet ik niet en ik vrees dat zelfs de theoretici dat niet weten.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: