18 april 2024

Vanavond 9 uur allemaal naar Hanny luisteren!

[Naschrift eh… sorry Voorschrift]: onderstaande uitzending was gisteravond al! Oeps, klok terugdraaien lukt nog steeds niet. Nou ja,

Share

Comments

 1. Hé Arie, je bent een dagje to laat:

  http://www.hannysvoorwerp.com/?p=1930

  Hoewel er nog herhalingen zijn en er een podcast uitkomt. Wanneer die er is, zet ik hem ook op mijn site.

  Maar bedankt voor het adverteren. 😉

 2. Oeps, ik zag vanavond die tweet van jou en dacht 'hé,even snel een berichtje over schrijven'. Kon nog net voordat ik aan 't eten ging beginnen. Nou ja, dan is 't alvast een aankondiging voor de eventuele herhalingen.

 3. sjonge…sjonge..sjonge….Tinus plotseling in aktie..ha…ha..!!

  • Ik vermoed dat het een soort van relativistische timelapse was. Toen ik het typte was het nog zondag en opeens… flash was het maandag en werd de blog een dag te laat gepubliceerd. Tsja, dat moet mij weer overkomen, haha…

Speak Your Mind

*