18 maart 2019

Hartley 2 is een ADHD-komeet, aldus EPOXI

De kern van Hartley 2 en linksboven - ter vergelijking - het ISS

Op 4 november 2010 scheerde de sonde EPOXI – voorheen bekend als Deep Impact – op 694 km afstand

Reacties

  1. http://jan zegt

    een ADHD-komeet??? Het mot nou nie gekker worden. Eh..gaat "ie" ook op consult bij een zogenaamde "cosmic shrink" als het "hyperactieve interplanetaire stoom afblazen" hem/haar weer eens een beetje te veel wordt?……en zo ja, mag ik daar dan ook naar toe??!!

  2. Ja, goede vraag: hebben we een kosmische Dr.Phil in huis? En als er ADHD-kometen zijn, dan zullen d'r ook vast ADHD-planetoïden, ADHD-sterren en ADHD-zwarte gaten zijn. Werk aan de winkel voor al die 'shrinks'. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: