30 november 2023

Het leukste uitje van Friesland? Het Eise Eisinga Planetarium natuurlijk!

Credit: ANWB

Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium is genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland 2012, een wedstrijd georganiseerd door de ANWB. Help ’s werelds oudste werkende planetarium om zo hoog mogelijk te eindigen! Breng je stem uit op het Eisinga Planetarium, dat je kan doen tot en met 15 april. Ga hiervoor naar de website www.anwb.nl/landvananwb. Na het aanklikken van de vermelding ‘stem en win’ kan je, na het klikken op de provincie Friesland, je stem geven aan het Planetarium. Ook kan je via deze link direct stemmen: http://tinyurl.com/eisinga2012 . Je maakt er mee kans om prijzen te winnen, dus ik zou zeggen: meedoen! Naast het meedoen aan deze wedstrijd is het Planetarium ook bezig om UNESCO werelderfgoed te worden. Ze staan al op de NL voorlopige lijst. Dat gaat goed! 😀

Share

Comments

  1. Half jaar terug ben ik er nog geweest. Ook de vrienden zonder bijzondere interesse in sterrenkunde vonden het indrukwekkend en leuk om te zien.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: