1 december 2023

Poll: zal CERN 4 juli de ontdekking van het Higgs boson bekend maken?

Zoem zoem zoem, de geruchtenmachine over de mogelijke ontdekking van het Higgs boson door de Big Bang Machine, de Large Hadron Collider (LHC) van CERN bij Genéve, begint op gang te komen met de aankondiging van CERN zelf dat ze 4 juli meer bekend zullen maken over de resultaten die met ATLAS en CMS geboekt zijn. Een uitstekend moment lijkt mij om de lezers van de Astroblogs eens te polsen over dit onderwerp en middels een poll te vragen hoe zij er tegenaan kijken. Iedereen kan meedoen tot… woensdag 4 juli a.s. om 9 uur, het moment dat het Higgs-seminarium begint.

Vanaf morgen zal ik de poll ook bovenaan in de zijbalk plaatsen, zodat ‘ie duidelijk zichtbaar is. Allemaal meedoen!

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: