19 juli 2024

Mare Tranquillitatis, ofwel het sentiment gaat nog even door…

Mare Tranquillitatis, de landingsplaats van de Apollo 11

Ja, waarde Astrobloglezers, ook uw nedrig “astroblog-sidekick” ofwel den schrijver dezes loopt deze dagen, sinds het overlijden van Neil Armstrong, behoorlijk over van woeste “ECHTE ruimtevaart-sentimenten”……Net zoals Arie was ik toen dat hele Apollo-programma aan de gang was een jong ventje in de eh…laten we het maar

Share
Over Jan Brandt

Comments

  1. Mare Tranquilitatis, de zee van rust. Je zou bijna zeggen laten we daar Neil Armstrong heenbrengen en dan plechtig zeggen ‘rust zacht’. Ooit had iemand het idee om de maan als laatste rustplaats te maken, dus in dit verband een erg goed idee.

  2. Jan Brandt zegt

    Een heel mooi romantisch idee!!…..maar ja……waarschijnlijk weer niet met de goedkeuring van “the man himself” omdat dat niet overeenstemt met het gedachtengoed van en veel te veel eer is voor iemand die altijd heeft gedacht in termen van “gewoon even een testvluchtje naar de maan doen voor de baas”, ach ja….!!

Speak Your Mind

*