25 mei 2019

Video: The face of creation – the Higgs remix

Van John D. Boswell heb ik vaker video’s laten zien. In zijn Symphony of Science serie dit keer aandacht voor de Large Hadron Collider (LHC) bij Gen

Reacties

  1. Hé, was da nou? Zit jij zomaar ontspannen te bloggen? Moet jij niet braaf ende gedwee zware doe hetzelf arbeid verrichten in Marcel z’n zuidfranse goelag-archipel..ha..ha..??!! Kijk maar uit…strakkies stuurt hij je, vele malen erger nog, voor straf naar mijn 66 houten ramen tellende “rijksmonumentale bootcamp”!!!!!….en dus …..weer fluks aan den arbeid!!

    • Yep, een blogje van mij, maar niet vanuit Frankrijk. Het huis van Marcel en Pauline is nog zonder WiFi, dus vier dagen even afkicken. Maar ik had een paar blogjes van tevoren gemaakt en die klaar gezet in de wachtstand, iedere dag eentje.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: