26 maart 2023

M65 supernova, volgens mij heb ik “em” ook

M65, M66, NGC 3628 & de supernova in M65..eh...meen ik

M65, M66, NGC 3628 & de supernova in M65..eh…meen ik

Het was helemaal niet mijn bedoeling………..ik ging zomaar gewoon voor een aangenaam (hoewel….steen en steenkoud!!) en vruchtbaar avondje astrofotografie op expeditie naar de donkere astronomische jachtvelden der Biesbos……en zowaar schijn ik een supernova gefotografeerd te hebben!!!!

Share

Comments

  1. Jan, volgens mij heb je beet! Gefeliciteerd! 😀

  2. Avatar foto Olaf van Kooten zegt

    Ik heb eens ingezoomd en volgens mij heb je m te pakken! Goed gedaan!

  3. Jan (H) zegt

    Inderdaad. Je hebt hem beter in beeld dan ik had. Ik heb gisteravond nog wel een nieuwe sessie, maar dan niet met de ED80 APO maar 10″Newton gemaakt, maar nog niet geprocessed. Maar jouw versie laat de supernova heel duidelijk zien!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: