28 mei 2024

Astro-gadgets bij Chr. Huygens

AstroGadgets

Credit: Astro Eye Planetarium

Vrijdagavond 1 november a.s. is er een thema/waarneemavond bij sterrenkundevereniging Chr. Huygens in Papendrecht. De spreker is dan Paul Bakker en die zal de clubleden en andere aanwezigen uitdagen om een gadget dat met astronomie te maken mee te nemen. Welke astro-onderdeel vind je handig en gebruik je graag? Oftewel, over welke aankoop ben je extra tevreden? Denk aan bijvoorbeeld dat handige statief, een mooie flip-mirror, etc. Of wie weet heb je een leuk, gek hebbedingetje. Neem mee! Met z’n allen zullen we de meegebrachte spullen bekijken en ervaringen uitwisselen.

Share

Comments

  1. Co van Driel zegt

    vrijdagavond 1 november neem ik aan

  2. Je hebt helemaal gelijk. Ik heb ’t direct veranderd. Co, bedankt!

  3. Jan Brandt zegt

    Ah…..dat wordt een heel leerzaam en gezellig astrospeeltjes-avondje. Wat ga ik eens meenemen?? kan (nog) nie kieze….

Speak Your Mind

*