25 september 2018

Astro-gadgets bij Chr. Huygens

AstroGadgetsVrijdagavond 1 november a.s. is er een thema/waarneemavond bij sterrenkundevereniging Chr. Huygens in Papendrecht. De spreker is dan Paul Bakker en die zal de clubleden en andere aanwezigen uitdagen om een gadget dat met astronomie te maken mee te nemen. Welke astro-onderdeel vind je handig en gebruik je graag? Oftewel, over welke aankoop ben je extra tevreden? Denk aan bijvoorbeeld dat handige statief, een mooie flip-mirror, etc. Of wie weet heb je een leuk, gek hebbedingetje. Neem mee! Met z

Reacties

  1. Co van Driel zegt:

    vrijdagavond 1 november neem ik aan

  2. Je hebt helemaal gelijk. Ik heb ‘t direct veranderd. Co, bedankt!

  3. Jan Brandt zegt:

    Ah…..dat wordt een heel leerzaam en gezellig astrospeeltjes-avondje. Wat ga ik eens meenemen?? kan (nog) nie kieze….

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.