22 oktober 2018

Een “gesluierd” Elfje

NGC 6960, Sluiernevel in het sterrenbeeld Zwaan.

NGC 6960, Sluiernevel in het sterrenbeeld Zwaan.

Zo..en hier is ie dan…..de, in mijn vorige blogje aangekondigde,

Reacties

  1. He Jan , laat ik je eerst complimenteren met je prachtige opname ! Ik lees tot mijn genoegen dat het er nog steeds ruig aan toegaat in de Biesbosch en dat je het nog steeds zeer bloemrijk kunt verwoorden. Ik heb er dan ook gelijk een beeld bij mede door de vele uurtjes vroeger in de Biesbosch gezamenlijk doorgebracht met waarnemen. Lang geleden !

  2. Mooie foto Jan van dat supernovae restant. En Eh… Oenga Boenga muziek kan heel leuk zijn hoor. Of Mike Oldfield, nietwaar Ron? 😀

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.