19 juli 2024

Foto’s van Apollo-missies nu als “stop motion film” beschikbaar

Credit: NASA

Enige tijd geleden is een shitload aan foto’s van de Apollo-missies online gezet, zoals eerder al op AstroBlogs te lezen was. Nu heeft de Vimeo-gebruiker harrisonicus ontdekt dat door steeds op “volgende” te klikken een soort film-effect verkregen wordt. Om jou die moeite te besparen, heeft hij foto’s van het Project Apollo Archive achter elkaar geplakt in de vorm van een soort stop motion animatie. Hierdoor kun je zelf met de Apollo’s meevliegen naar de maan 😀

Share

Comments

  1. Wat een zenuwenmuziekje. 😀

  2. Idd dan valt de disco muziek in The Martian wel mee…… grapje Monique

  3. @ Monique, wat heb je toch allemaal goeie lijstjes!
    Zou het komen dat we leeftijdsgenoten zijn?

    Nog een onvergetelijke:

    https://www.youtube.com/watch?v=hkXHsK4AQPs

Speak Your Mind

*