18 juli 2018

Het zit erop: Hubble is klaar!

Grunsfeld en Feustel

Grunsfeld en Feustel

De twee astronauten John Grunsfeld en Andrew Feustel hebben vandaag de vijfde en laatste ruimtewandeling gemaakt om de laatste reparaties aan de Hubble ruimtetelescoop uit te voeren en da’s net als de vier voorgaande wandelingen succesvol verlopen. Kortom: de Hubble ruimtetelescoop is klaar! 🙂 Hetgeen niet alleen betekent dat ‘ie n

Reacties

 1. Yay! 🙂

 2. Yay! 🙂

 3. Yep. Het grote werk kan beginnen! 🙂 Heb jij enig idee wanneer Hanny's Voorwerp aan de beurt is?

 4. Yep. Het grote werk kan beginnen! 🙂 Heb jij enig idee wanneer Hanny's Voorwerp aan de beurt is?

 5. Ik moet je eerlijk zeggen Adrianus, dat ik niet dacht dat het ze zou lukken. Ik herinnerde me al die keren dat ik voor net die ene reparatie net dat ene stuk gereedschap miste, maar ze hebben blijkbaar niets aan het toeval overgelaten.

  Een ware prestatie!

 6. Ik moet je eerlijk zeggen Adrianus, dat ik niet dacht dat het ze zou lukken. Ik herinnerde me al die keren dat ik voor net die ene reparatie net dat ene stuk gereedschap miste, maar ze hebben blijkbaar niets aan het toeval overgelaten.
  Een ware prestatie!

 7. @ Arie: We're one of the first, I've been told. Dus misschien deze zomer al… 😉

 8. @ Arie: We're one of the first, I've been told. Dus misschien deze zomer al… 😉

 9. Wow, dat zou echt mooi zijn. Eh… translation for the English readers: that would be great! 😀

 10. Wow, dat zou echt mooi zijn. Eh… translation for the English readers: that would be great! 😀

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.