19 juli 2018

SUV geraakt door de Ontario meteoriet

De Ontario meteoriet

De Ontario meteoriet

Het regent de laatste tijd letterlijk heldere meteoren, waar ik hier regelmatig over verslag doe. De laatste twee vuurbollen betroffen die van 25 september boven Ontario in Canada (het was toen bij ons 26 september, maar dit terzijde) en uiteraard die boven ons eigen kikkerlandje van afgelopen dinsdag. Het blijkt nu dat van die vuurbol van Ontario

Reacties

  1. Hallo,

    Vandaag om rond 23.20 zagen wij boven Almere een brandend voorwerp. We dachten heel even dat het om een vliegtuig ging, maar gelukkig bleef het in de lucht en moest het wel wat anders zijn. Het ging met een behoorlijke vaart door de lucht en verdween achter wolken en uit ons zicht. Wij denken dat het om een vuurbal gaat? Ik heb een filmpje gemaakt, niet echt heel duidelijk, maar misschien is er op de computer iets van te zien? Het was een heel bijzonder gezicht.

    groeten,

    Ines

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.