20 juli 2018

Radio tip!

Nederland en sterrenkunde!

Zolangzamerhand moet het toch tot ons allen wel doorgedrongen zijn dat DAT…het gouden superduo..is…en

Reacties

 1. Bas Jansen zegt:

  Naast "injeblotekontvoordewebcam" kun je in dit ”flits flits..zapperdiezap- tijdperk” ook radio terugluisteren op internet! http://www.radio1.nl/vproovt

  Hier staat ook meer info over het bovengenoemde item.

 2. Bas Jansen zegt:

  In de uitzending van 9 januari even doorspoelen naar 1:25:40

 3. Hoi Bas,

  Hmmmm, dan is het toch niet alles zwart wat er…eh…blinkt in het "flits…flits..zapperdiezap..inje…bla.bla..bla tijdperk"!!

  Enne….dus bij deze mijn welgemeende dank voor jouw tip richting dit moderne "terugluistergenoegen" En hou me ten goede, hoewel nog geboren in een huis zonder TV verlang ik absoluut niet terug naar die zogenoemde "goeie ouwe tijd"..ga meteen die site opzoeken….Lang leve het digitale tijdperk!!

 4. ..heb net dus die eerste uitzending beluisterd….enne…nu weet ik het zeker, zondag aanstaande zit ik zeker aan het radiotoestel gekluisterd! Het is zo mooi en inspirerend om die fantastische "oude sterren-mannen" zoals De jager en Blaauw zo vol overgave te horen praten over "hun sterrenkunde"!! Adriaan Blauw die op 96 ste nota bene toch nog "effe lekker ging sterrenkijken" op "zijn" observatorium in Chili! Nu weet ik het zeker….De Biesbos is nog lang niet van mij af!

 5. Dank voor de tip.

  "vele glorieuze ”wapenfeiten” die de Nederlandse sterrenkundige gemeenschap haar ”wereldkampioen-status” heeft gegeven.."

  Dan moet je toch ook Christiaan Huygens Titan en Saturnus noemen!

  zie mijn blogverzameling over Huygens http://www.passagenproject.com/christiaan_huygens

 6. Hoi Maria,

  Ik ga mij effe heel diep schamen…want hoe kan ik nu de grote Christiaan Huygens vergeten…..en dat terwijl ik nota bene lid ben van de sterrenkunde-vereniging "Christiaan Huygens" (KNVWS Dordrecht en omstreken)!!!

  Ach ja….typisch gevalletje van wat dicht onder je neus ligt wordt nog wel eens over het hoofd gezien…..enne….bedankt voor jouw zeer terechte aanvulling van het lijstje "astronomische wereldkampioenen van eigen bodem"!!

  Zo….en nu weer gauw terug naar de radio want "het" begint bijna

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.