23 juni 2018

De impact van de Japanse aardbeving

Effecten van de aardbeving op de kust van Japan

De aardbeving die afgelopen vrijdag 11 maart voor de kust van Japan plaatsvond – 130 km ten oosten van de stad Sendai – en die een kracht had van 8,9 op de schaal van Richter heeft de nodige impact gehad op de aarde. Zo heeft de beving de draaiing van de aarde

Reacties

 1. Interessant! Ik hou m’n profielwerkstuk hierover 🙂

 2. @ Rowan of Arie een “even een tussendoor” vraag over iets totaal anders maar hoe verander je je profielplaatje? Ik zie nergens die optie :-0

  • Da’s niet zo moeilijk: gewoon een gravatar aanmaken. Kijk op https://nl.gravatar.com/

   • Oh ja, ik ben al eens op die site geweest toen ik helemaal in het begin hier op Astroblogs kwam. Ik bedacht me toen bij het idee dat ik dan waarschijnlijk op verschillende sites met mijn “poffertje” op het profiel icoontje sta 😀

    • Mmmmmm., ik kan wel een plugin installeren dat je ook op de Astroblogs een eigen avatar in kan stellen en dat jouw poffertje – geinige term – alleen op de Astroblogs te zien is. Wil je dat?

     • Alleen op Astroblogs is oké 🙂 Schijnt dat Google+ ook iedereen met z’n poffertje erop wilt hebben om het “persoonlijker” te maken. Maar veel mensen willen dat helemaal niet en hebben het poffertje van de Microsoft-baas erin gezet (hihi)

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.