20 juli 2018

Wat kunnen we van de komende Lepton-Foton conferentie verwachten?

Maandag 22 augustus start de Lepton-Foton conferentie

Komende maandag start in het Indiase Mumbai de grote Lepton-Foton conferentie 2011, officieel de XXV International Symposium on Lepton Photon Interactions at High Energies. Het is druk met conferenties, want een maand terug maakten we in Grenoble EPS-HEP 2011 mee, een vergelijkbare conferentie voor hoge energiefysica. Uitkomst van EPS-HEP 2011 was dat significante signalen van een Higgs boson en supersymmetrie in de grote deeltjesversnellers Tevatron en de Large Hadron Collider niet waren gevonden. Wel wist men het mogelijke massabareik van de Higgs bosonen flink te verkleinen. Je zou zeggen ‘goh, dat maandje verschil zal toch geen verschil uitmaken in de te publiceren resultaten?’, maar dat klopt niet. In die ene maand heeft de LHC van CERN bij Gen

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.