16 juli 2018

André Kuipers: Join my mission

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Hallo Andre Kuipers,

    Ik ga mijn spreekbeurt houden over de ruimtevaart.

    maar ik weet er nog niet zo veel over, zou u wat informatie willen geven over de ruimtevaart.

    Groet

    Tamme

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.