22 juli 2018

Komeet Elenin lijkt van de aardbodem, eh… uit de kosmos te verdwijnen


Komeet Elenin, die volgens sommige doemdenkers grote rampen op aarde teweeg zou brengen, lijkt bij z’n perihelium-passage langs de zon in ieder geval tot

Reacties

 1. Ik weet het nog niet zo zeker of ie wel weg is… als je dit filmpje ziet ga je weer twijfelen. 2. Wat heeft die vent van de film een whiskey-stem zeg. Maar goed, wat die komeet betreft: hij wist voortdurend op die foto van 11 sept. die in het artikel van Universe Today wordt genoemd, waarin de komeet nog als vaag wordt gezien. Daarvan zegt 'ie dat de zon vlakbij staat (vanaf de aarde gezien) en dat daarom de komeet wel eens vaag zou kunnen zijn. Maar verder kijkt hij niet naar die foto die drie dagen later te zien is, waarop de komeet helemaal niet meer te zien is. En alle sterren in de buurt staan er wel gewoon op. Zou de schemering van de nabije zon verhinderen dat die komeet zichtbaar is, dan zouden die sterren ook niet zichtbaar moeten zijn. De hemelachtergrond op de foto's is overigens gewoon zwart.

 3. Ik geloof nog steeds dat Elenin en Nibiru (Planeet X) de aarde naderen.
  Het aantal aardbevingen, overstromingen, etc. is nog nooit zo groot geweest als nu.
  Zie o.a. dit filmpje:

  en hierbij meteen een paar keigoeie linken vanaf mijn eigen site:
  http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/09/elenin
  http://eindtijdnieuws.blogspot.com/2011/08/komeet

  We kunnen uitkijken naar 27 september; het blijkt dat Obama dan richting bunkers in Denver gaat. Ook de Hopi indianen gaan deze weken ondergronds. En onze koningin heeft niets op haar agenda staan, toevallig?

 4. Marion, bedankt voor de waarschuwing voor het naderende onheil. Ik ga vast m'n koffers inpakken. 😉 Oh ja, ik heb Trix net gebeld. Yep, rond de 27e schijnt ze naar de VS te gaan. Afspraak met 'Barakje', zei ze tegen me.

 5. Zeg, ik was net op wikipedia aan het surfen. Over die aardbevingen, kan iemand me eens zeggen welke doemplaneet er in 2007 is gepasseerd, want ik moet ze gemist hebben.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Earthquakes_in_2011#
  😉

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.