17 juli 2018

Videoclip: de Braziliaanse band Fresno zoekt het hogerop

Ik heb hier al met regelmaat video’s laten zien van experimenten met heliumbalonnen, die naar de hogere gedeeltes van de aardse atmosfeer afreizen en van daar uit worden dan met de meegevoerde camera prachtige plaatjes geschoten. Een videoclip van een popband met daarin dezelfde beelden heb ik nog niet eerder gezien. Die van de populaire Braziliaanse band Fresno is er eentje: Infinito. Over vier mannen – de bandleden neem ik aan – die hun jongensdroom doen uitkomen om iets te lanceren. Ze hebben de beelden echt zelf geschoten, tot een hoogte van 35 km en die in de clip verwerkt. Echt mooi om te zien. Ik was twee maanden terug in Brazili

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.