19 juni 2018

Bevat ons DNA bewijs voor buitenaards leven? (Waarschuwing: dit artikel heeft een uiterst speculatief karakter)

Ik heb getwijfeld of ik dit artikel wel moet publiceren. Het is gebaseerd op een notie dat ik

Reacties

  1. Moet toch kunnen, zo’n artikel? Af en toe moet je de grenzen opzoeken. Ik denk zelf alleen niet dat ons DNA een ‘bewust geïnjecteerde handtekening van een buitenaardse beschaving’ – zoals ik het maar even gemakshalve noem – zal bevatten. Wellicht ligt onze oorsprong ergens anders in de Melkweg, maar zijn we hierheen gemigreerd en is er geen sprake van kunstmatige ‘inseminatie’, haha what’s in a name. Ik heb trouwens ooit ook wel eens zo’n gewaagd blogje geschreven. toevallig (of niet?) over hetzelfde onderwerp, namelijk over de ‘schaduwbiosfeer’ op aarde: http://www.astroblogs.nl/2009/02/15/komt-een-schaduwbiosfeer-op-aarde-voor/

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.