23 juli 2018

Wordt het versterkte broeikaseffect door CFK’s veroorzaakt?

Een internationaal team van onderzoekers is tot een opmerkelijke en controversi

Reacties

 1. Charles zegt:

  Neen, want drijfgassen, zijn net zoals CO2 zwaarder dan lucht dus blijven dicht bij de aarde hangen!
  Wat er wel aan de hand is dat bovengrondse atoombom-proeven zorgen dat de luchtlagen rond het aardoppervlakte opgestuwd worden naar hogere luchtlagen waar ze dan pas een reactie aan kunnen gaan met het ozon.

  De achterlijke atoombom-proeven worden nu weer ondergronds uitgevoerd. (alsof dat goed is voor de aarde en het milieu, al die ondergrondse radio-actieve straling)

  Verder is CO2 het groeimiddel voor planten, het is een theorie dat CO2 voor opwarming zou zorgen en wat schetst mijn verbazing, het wordt op examens van natuur/scheikunde aan de kinderen verkocht als vaststaand feit. Terwijl meer CO2 zorgt voor meer plantengroei, zorgt voor meer opname van CO2 en zorgt voor grotere oogsten en meer zuurstof.

  De CO2 theorie is een grote zwendel alleen maar gericht om de handel in CO2-aandelen van de grond te krijgen en daar geld aan te verdienen.

  Walgelijk dat kapitalistische systeem!

 2. “Walgelijk dat kapitalistische systeem!”

  Ik wil wel opmerken dat het wel de linkerzijde tezamen met de groenen grotendeels verantwoordelijk waren voor de stimulansen in de groene technologieën zoals investeringen in zonnepanelen, windmolens, alternatieve brandstoffen zoals ethanol, hogere belastingen in vorm van CO2 rechten, subsidies in klimaat neutrale woningen enz… die ertoe hebben geleid dat er hierin een grote speculatie is ontstaan. Dikwijls zijn het juist diegenen die voor deze stimulansen verantwoordelijk waren die hieruit financieel voordeel hebben gehaald. Zoek maar eens op het Internet hoeveel Al Gore verdiend heeft aan de Global Warming hype. Jammer genoeg was wel dit ten koste van langdurige investeringen en werkgelegenheid.

 3. Het leuke aan 2CO2 is dat dit molecuul door de zon ultraviolet vacuüm (170nm) uit elkaar spat, hier door ontstaat CO + O3 Deze O3 ozon kan maar een fractie van een seconde bestaan en valt dan eigenlijk bijna direct weer in O2. Het CO valt samen met regen weer op de aarde. De gaten die zij bedoelen worden veroorzaakt door atoombommen, maar ook door HAARP achtige zenders, die het weer controleren. Deze branden als ware een bolling in de troposfeer, die als een soort parabool spiegel gaat werken. In deze laag zit het meeste vocht, wat door radiogolven gestuurd kan worden. Maar door constant in de laag uithollingen te branden ontstaan er gaten in deze laag, zo ook bij atoombom ontploffingen. De wetenschap ging er simpel vanuit dat deze gaten van zelf weer dicht gingen, maar helaas is dit niet het geval. Door deze ontstaande gaten kan er nu ruimtestralingen rechtstreeks te aarde treffen. Dit is al langer bekent, dat de ultraviolet straling veel hoger is nu, dan 20 jaar terug. We smeren zonnecrème met factor 20 of 30 tegenwoordig, terwijl factor 4 20 jaar terug heel normaal was. Door deze gaten in de troposfeer zorgen er ook voor dat het molecuul CO2 veel sneller uit elkaar spat. En als deze uiteen valt onttrekt deze net zoveel warmte aan zijn omgeving, als toen deze ontstond en warmte aan zijn omgeving gaf. Hier is dan ook tevens het bewijs, dat de opwarming van de aarde is gestagneerd en zal zich eerder afkoelen, dan opwarmen. Hoe meer CO2 we in de lucht pompen, hoe kouder het wordt.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.