20 juli 2018

Astronauten ontmoeten publiek tijdens open dag ESTEC

Open dag bij ESTEC

Open dag bij ESTEC

ESA-astronaut en huidig ISS-bemanningslid Luca Parmitano zal zondag 6 oktober de open dag bij ESTEC openen, live vanuit het internationale ruimtestation ISS. Daarnaast zullen maar liefst vijf andere astronauten in levenden lijve aanwezig zijn om hun ervaringen in de ruimte te delen. Astronauten uit heden en verleden zullen hun opwachting maken tijdens de volgende open dag van het technologische testcentrum ESTEC, die op zondag 6 oktober plaats zal vinden in Noordwijk. Onder hen bevinden zich Ulf Merbold – de allereerste ESA-astronaut die dertig jaar geleden meevloog met de spaceshuttle tijdens de eerste Spacelab-missie – en de eveneens Duitse Reinhold Ewald die in 1997 met een Sojoez-raket naar het ruimtestation Mir vloog. Ook ESA-astronaut Andr

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.