22 juli 2018

Messier 10, Tikkie takkie astrofotografie

Bolormige sterrenhoop Messier 10 in het sterrenbeeld Slangendrager

Bolvormige sterrenhoop Messier 10 in het sterrenbeeld Slangendrager

Nou moet ik meteen bekennen dat ik echt totaal niet weet wat er

Reacties

 1. Jan, je geheugen lijkt je de laatste tijd behoorlijk in de steek te laten. Niet alleen was ik helemaal geen rechtsbuiten, maar rechtsback in dat all stars team van VVGZ, maar vooral kan ik mij nog goed herinneren dat die keeper van dat ene elftal van DFC, waar wij af en toe als een soort van sparringspartner naar toe gingen om ons doelsaldo op te krikken, bekend stond als ‘onze twaalfde man’. 😀

 2. Jan Brandt zegt:

  Ah….je hebt “het” dus gelezen…enne…Hmmm, waarom verbaast het mij nou helemaal niets dat jouw “waarheid” net effe een tikkie takkie anders is dan de mijne…hihi!!!
  Eh….we kenne er natuurlijk een leuke gezellige discussie-avond aan wijden! Wat dach je van aanstaande zaterdag….eind van de middag/rest van de avond?? Toch niets belangrijks te doen dan??!!

 3. rudiev zegt:

  Aangezien de schrijver het niet wilt weten ga ik toch lekker vertellen wat tikkie takkie voetbal is! 😛 Dat is het combinatievoetbal en het circuleren van de bal binnen een ploeg, het continue overtikken van de bal binnen een ploeg. Je ziet dit vooral bij barcelona als ze op z’n best zijn.
  Zo, dan weet je dit ook weer! 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.