22 mei 2018

Een Nederlandse website voor apps over sterrenkunde

NASA_Science_App
Sterrenkundeapps.nl is een nieuwe website die een overzicht biedt van diverse interessante apps op het gebied van de sterrenkunde. De site is opgezet door Astrid Eeuwes,

Reacties

  1. Bedankt voor de vermelding! Super!
    Alle tips over apps of over de website zijn van harte welkom. Ik probeer de apps graag zelf uit, vertel erover en laat ze zien tijdens mijn interactieve presentaties. Op deze manier hoop ik een goede selectie te kunnen maken uit het brede aanbod van sterrenkunde apps, die je handig kunt downloaden vanuit de lijst op sterrenkundeapps.nl. Nogmaals mijn dank.
    Met vriendelijke groet Astrid

  2. Graag gedaan hoor. Toevallig had ik gisteren over die app geschreven die de NASA heeft gemaakt voor de speurtocht naar planetoïden, maar daar maak je zelf ook al melding van. Als ik of anderen van de Astroblogs leuke tips hebben voor apps zullen we het je laten weten. Succes met de site!

Laat wat van je horen

*