22 oktober 2018

Zie de maan schijnt door de bomen….

maan.jpgJa ja, het heerlijk avondje is gekomen. Sinterklaas moet nog 1 avondje hard werken en daarna mag hij weer 11 maanden uit gaan rusten in het zonnige Spanje. Als het weer mee zit zal er vanavond ook een maan door de bomen schijnen. De Maan waarover de NASA gisteren z’n lange termijnstrategie bekend heeft gemaakt (om maar even een klein zijsprongetje te maken). Hoofddoel van deze Global Exploration Strategy is dat er vanaf 2020 bemande vluchten naar de Maan worden uitgevoerd en dat deze materiaal zullen meenemen om op 1 van de maanpolen een bemand station te bouwen. De NASA doet dat niet alleen, maar werkt samen met 13 andere ruimtevaartorganisaties uit o.a. Canada, Australi

Reacties

  1. test: kan hier een afbeelding komen?
    plaats van inslag van meteoriet op de Maan

  2. ff kijken als ik het doet

  3. Oeps, nou zie ik niets.

  4. Zie je nu wel het gaat soms wel en dan gaat het een hele tijd niet, is zeker een bug denk ik

    greetz merlijn

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.